Megei

Ulkona on aurinkoinen, mutta hurjan kylmä päivä. Aattelin vasta illemmalla lähteä lenkkeilemään, joten tässä päivällä on ollut aikaa tehdä kaikkea tärkeää ja vähemmän tärkeää. :D

Yksi niistä vähemmän tärkeistä asioista oli meikkilaukun siivoaminen. Tai sanotaanko, että se on erilailla tärkeää. Olen onneksi oppinut viime aikoina siihen, että on ihan ok heittää meikkilaukusta pois kaikki vanha ja käyttämätön roina. Ei ne mönjät ikuisesti pysy käyttökelpoisina ja jos jtn töhnää ei oo naamalla näkynyt tähän mennessä, niin ei sitä tule näkymään tulevaisuudessakaan!

 
1. Meikkivoiteena jo pidemmän aikaa käytössä ollut Lumenen Matt Touch sävynä Hunaja. Tää on ihan perushyvä eikä hintakaan kirvele. Valmistus on lopetettu, mutta esim. Tarjoustalon tai vastaavan alelaarista saattaa vielä löytyä. Itse tykkään tuotteen keveydestä ja riittoisuudesta. Kun tämä loppuu (jos loppuu, tuntuu riittävän ikuisesti), niin voisi kyllä vaihtaa meikkivoidetta johonkin muuhun merkkiin.
Oriflamelta tilattu Visions V* Peach Me Perfect hohtogeeli (?) on nyt kohta ollut vuoden päivät käytössä. Aivan mahtava tuote!! Sekoitan sitä yleensä meikkivoiteen sekaan ja kesäisin pistän sellaisenaan nassuun. Se antaa kivaa väriä ja hehkua kasvoille, kunhan levittää sitä kevyesti ja tasaisesti, ettei naaman jää oransseja viiruja. Tätä en vaihtaisi pois mistään hinnasta.

  
2. W7 teepuuöljyä sisältävä peitepuikko sävynä light/medium. Paras peitepuikko ikinä! Eikä tätäkään kaiketi enää saa mistään. Se peittää ja hoitaa, eli hoitaa hommansa hyvin. Loistotuote niin näppyjen kuin tummien silmänalustenkin peittämiseen. Oon ihan hukassa kun tää loppuu. :(


3. Puutereina Lumenen perus-kivipuuteri ja Rimmelin Sun Shimmer aurinkopuuteri. Lumene on ihan jees, ei mitenkään järisyttävän erikoinen putsku. Aurinkopuuterikaan ei voita Wet'n Wildin vastaavaa, mutta toimii koko 2,5 euron edestä! Miinusta hajusta, joka muistuttaa miesten partavettä (hälvenee kyllä, että ei tarvitse kulkea ihmisten ilmoilla mieheltä haisten).


4. Luomivärejä on käyty rohmuamassa silloin kun loppuja Anytimeja myytiin euron kappale. Löytyy vihreää, punaista, liilaa, sinistä yms. Hyvä luomiväri, vaatii kyllä lisäystä jos on pitkä päivä/ilta edessä eikä hikoilukaan auta pysymisessä. Nämä asiat johtuvat kaiketi siitä, etten tiedä kuinka ne luomet pitäisi pohjustaa ennen luomivärin laittoa. Tykkään silti.
Ihana on myös tuo W7:n yksittäisluomiväri sävyltänsä Latte. Se pysyy hyvin ja on ihanan pehmeää koostumukseltaan, minkä ansiosta levittyy kaikista parhaiten ihan vaan sormella.


5. Kynien määrä on vähentynyt huolestuttavasti kolmeen! Kultainen wet'n wild, tumman harmaa Lumene ja Oriflamen vihreä eye definer. Toi oriflame on ihan kökkö (ja silti käytän sitä, koska se maksoi paljon). Kiva väri, mut mä en saa sitä ikinä kunnolla laitettua..vikaa käyttäjässä?! Mitä näistä nyt sanois..hyviä perusjuttuja. Kultaista käytän aika paljon kesäisin ihan pelkästään. Ruskea kynä pitäis varmaan lisätä kauppalistaan. Sillä olisi tarvetta.

Nämä saavat nyt asuttaa mun meikkipussia jatkossa. Silloin tietää, että on sopiva määrä meikkejä, kun meikkilaukku menee suosiolla kiinni eikä pursuile. Kiitos ja näkemiin!

Kommentit

-SL sanoi…
nuo anytimen luomivärit pysyy hyvin
Unknown sanoi…
Hyvää ystävänpäivää sinulle. T:Elisabet
Daphnion sanoi…
Kiitos, samoin :)
imlacking sanoi…
Mulla on myös toi luomiväri missä on mm. liilaa ja sinistä.

Suositut tekstit