Jurassic Rock 2011

Viime viikonloppuna rokattiin Visulahdessa Jurassic Rockissa. Perjantaina viiden maissa suunnattiin Matkakeskukselle, josta oli kuljetukset festaribusseilla alueelle. Vaihdettiin liput rannekkeisiin jo siellä, ettei tarvitsisi enää Visulahdessa jonotella. Päästiinkin aika nopeasti bussiin ja perillekin päästiin hyvin ruuhkista huolimatta.


Suunnattiin samantien katsomaan loput Stellan keikasta. Stella on ollut meikäläiselle aina vähän sellainen ärsytys-bänsi, hyvistä biiseistään huolimatta. Olen varma, että se johtuu siitä musiikkivideosta, jossa laulajalla oli typerän näköinen toppahaalari päällä..nyt ei kuitenkaan ärsyttänyt yhtään!!


Keikan loputtua tutkailtiin vähän aluetta, istuskeltiin nurmikolla auringossa ja kuunneltiin sivukorvalla So Called Planin keikkaa anniskelualueen puolelta.


Mielenkiinnolla odoteltiin Wiz Khalifan keikkaa alkavaksi, vaikka ei kumpikaan mitään faneja olla, mutta muutamia hyviä biisejä miekkoselta kuitenkin löytyy. Saatiinkin odotella herraa saapuvaksi puolisen tuntia, kun oli keikkabussi juuttunut ruuhkaan. Onneksi dj piti festarikansan tyytyväisenä sillä aikaa.


Oikein hyvän keikan kyllä Wiz veti sitten saavuttuaan. Pieni ukkeli oli kuin sätkynukke. :) Siellä heiluivat katsomossa kelta-mustat paidat Black and Yellow'n tahtiin..vaikkakin osa saattoi olla ihan jääkiekkopaitoja.



Illan aikana nähtiin 1 tuttu, odoteltiin niin vessa-, juoma- kuin ruokajonoissakin ja ennen kaikkea pidettiin hauskaa. Kotiteollisuuden keikka katsottiin kokonaan, makkarapalkintoineen kaikkineen. Jennin keikkaa katsottiin vaan puoleen väliin, koska ajateltiin lähteä pois ennen suurta ryysistä. Päästiinkin parkkipaikalla heti bussiin.


Lauantaiaamu valkeni aurinkoisena ja suunnattiin jo puolelta päivin Visulahteen. Päivä osoittautui helteiseksi ja olikin ihana makoilla Mamkin Fatboy-alueella ja kuunnella reggaen sulosointuja.


Alueella oli ihan mukavasti ruokakojuja, joista löytyi perinteistä festarihuttua kuten makkaraperunoita ja hamppareita. Kasvissyöjille taisi kyllä olla aika huonot valikoimat (?!) ja mielestäni paella kuuluu festariruokatarjontaa eikä sitäkään ollut. Eikä varmaan olisi huono idea ottaa jonkun verran omppuja tai muita hedelmiä tarjontaan. Varmasti löytyisi innokkaita ostamaan jotain tuoretta ja terveellistäkin naposteltavaa. Vesipisteitä alueella olikin runsaasti niin sai omaa juomapulloaan täytettyä. Oli vaan aikamoiset jäynähanat niissä ja suurin osa ihmisistä saikin vedet päällensä kun eivät osanneet niitä käyttää. :)



The Mama King aloitti puoli kahden maissa soittamaan ja sitä keikkaa oltiinkin odotettu innolla. Hyvinhän ne pojat vetivät, oli todella energinen keikka.


Keikan aikana tuli hyvin seurattua myös benjihyppyjä taustalla. Yksi tyttö oli pitkään ylhäällä korissa, eikä sitten loppujen lopulta uskaltanutkaan hypätä. Uskaltaisikohan sitä itse? Voisi olla kiva joskus kokeilla.


Toinen ärsytysbändi oli Pariisin Kevät, jota pidin myös äärimmäisen tyttömäisenä bändinä (luulin myös, että siinä olisi naisjäseniä), mutta sehän olikin hyvä! Niin sitä ihmisen mielipiteet muuttuu ja ennakkoluulot karisee. :)





Viiden jälkeen lauantaina olikin vuorossa oma lempparini esiintyjistä, nimittäin The Blanko!! Keikka oli ehdottomasti Jurassicin paras. Katsojia oli todella vähän, koska suurin osa porukasta tuijotti tyhjää päälavaa, mutta ei se meitä haitannut. Upeasti pojat soittivat ja on se laulajakin aika ihana. :)


Blankon mahtikeikan jälkeen suunnattiin anniskelualueelle. Saatiin taas seuraa Helistä, Annelista ja neiti X:stä (en muista enää nimeä :( ). Höpöteltiin siellä ummet ja lammet. Hauskaa oli. Ihastelin myös jekku-tyttöjen paitoja. Kuinka hieno olisikaan semmoinen t-paita, jossa on se saksanhirven kuva selässä?! Onko se edes saksanhirvi? Kuitenkin.





Ennen Apulannan keikkaa iski kova nälkä, joten hain itselleni pyttipannua (oli muuten hyvää!!!) ja mentiin istumaan nurmikolle kuunnellen samalla Mike Herreran reipasta musiikkia. Itse Apulanta olikin pienoinen pettymys. Hyvä bändihän se on, mutta ehkä sitä on vaan kuullut liikaa?!


Tarkoitus oli vielä jäädä kuuntelemaan Soilworkia ja Flogging Mollya, mutta väsy ja kylmyys vei juhlijoista voiton kun oltiin jo koko päivä siellä heiluttu. Suunnattiin siis kotiin ja nukkumassa taidettiin olla jo yhdentoista maissa.

Oli loistavat festarit ja jäi hyvä mieli. Viikonloppu oli todellakin sen 55 euron arvoinen. Seuraavaksi olisikin tiedossa syyskuussa Kassun Karnevaalit. Sinne voisi olla kiva mennä kuuntelemaan mm. Jukka Poikaa.

P.S. Jurassicille pointsit siitä, että bajamajat olivat tosi siistejä, varsinkin ne anniskelualueiden yhteydessä olleet. Hyvä niin, ei tämän bajamajakammoisen traumat ainakaan pahentuneet. :)

Kommentit

apsi sanoi…
Mää olin tossa samalla anniskelualueella töissä ku jekkutytöt, sain kinuttua niiltä jekkuvyön :P

Keltamustapaidat oli Mikkelin Bouncersien paitoja :) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/283394_1866317229928_1600959159_31654813_7657349_n.jpg
Daphnion sanoi…
Siistii!

Joo, noista Bouncersin paidoista luinkin jostain, mut mun silmään osui pari Saipa-paitaakin. :)

Suositut tekstit