Naatiskelua

Olen tässä pari päivää kotona itsekseni, kun ukkeli on työmatkalla. Tällaiset hetket ovat oivia naatiskeluun (kyllä vain NAATISKELUUN) ja itsensä hemmoitteluun. Toki teen näitä asioita silloin kun toinen puolisko on kotonakin, mutta oikein erityisesti yksin ollessani.

Aamupäivällä olin kävelyllä satamassa ja kävin kaupassa. Sen jälkeen olen katsellut muutamia jaksoja Dirty Jobsia, Ringeriä ja uutena tuttavuutena The Secret Circle:ä.

Ostin aamuisellla kauppareissulla söpön mekkosen, joka päällä olen täällä liidellyt ja pyörinyt helmat hulmuten. Hihii.


Jossain vaiheessa päivää iski mieletön nälkä, kun aamupalasta oli ihan huomaamatta kulunut liian monta tuntia. Vuorossa oli siis kokkausta. Päivän menyyssä oli maissipastaa, tonnikala-fetakastiketta ja kasviksia. Tuo tonnikalasoossi on niin herkullista, että haluan jakaa sen muillekin.

Herkullinen kastike syntyy näin:

1 1/2 sipulia
suolaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl sitruunapippuria
1 tl paprikajauhetta
tomaattipyreetä (sopivasti, eli maun mukaan)
1 prk tonnikalaa (palat vedessä)
100 g fetaa (arlan apetina pala)
2 dl ruokakermaa

Kuutioi sipulit pieniksi ja kuullota öljyssä.
Lisää mausteet, tomaattipyree sekä kerma ja anna hautua 5 minuuttia. Lisää joukkoon murentaen feta ja tonnikala. Kuumenna.

Parasta kastike on pastan kanssa, mutta toimii myös perunoiden seurana. Ihanan tonnikalaisaa ja pehmoista.


Yritin vähän jumppaillakin tänään, mutta siitä ei oikein tullut mitään kun Kerkko rämppäsi johtoja television takana koko ajan. Siitä alkoikin kissanväsytys leluilla, kun näytti tylsää olevan.

Jumppailut ja kissan kanssa leikkiminen sai nälkäiseksi ja tein hillovoileipiä!! Kaupasta ostin minikokoisia St. Dalfourin hilloja kokeilumielessä. Voileipiin tulikin paahtista, hilloa ja kotijuustoa. Kyllä oli hyvää.


Loppuillan taidan viettää ihan kotioloissa telkkaria katsellen ja kissoja rapsutellen. :) Hauskat illanjatkot kaikille!

P.S. Mulla on mustikkaglögiä! Vähän jänskää. :)

Kommentit

Suositut tekstit