Talvi, missä viivyt?!

Eilen satoi Mikkelissä ensilumi ja tänään satoi vähän lisää. Sitä tuli todella vähän ja sää näyttää taas lämpenevän. En yleensä panikoi ennen joulukuuta, mutta nyt olen kyllä ollut huolissani. Tahtoo lunta ja pakkasta! Pidän peukkua, että ilmat rupeaisivat pian pysymään pakkasen puolella.

Ei näytä vielä kovin talviselta :(
Otin tänään jo talvisaapikkaatkin esille, mutta ne haisivat ja näyttivät kamalalta, joten jalkaan päätyi vielä kesätossut. Oli kamala liukastella sileäpohjaisilla kengillä kaupungilla. Kävin ihan mielenkiinnosta tutkimassa kenkäkauppojen tarjontaa. Kyllähän jonkun verran löytyi mieleisiä popoja, mutta kyllä mä luulen selviäväni vielä tämän talven nykyisillä. Ne täytyy vaan ensiksi puunata.

Pääasiallinen syy keskustassa käymiseen oli Clas Ohlson. Sieltä piti käydä hakemassa digitaalinen paistolämpömittari. Ostin viime viikonloppuna Kenkäveron suklaatapahtumasta pieniä vuokia konvehtien tekoon ja lämpömittari on melkoisen oleellinen osa sitä puuhaa. Jos siis meinaa temperoida ja mitä mä olen ymmärtänyt, niin se on tarpeen. Lähiaikoina luvassa siis konvehtikokeiluja (jänskää), joista lupaan raportoida täälläkin.

Kotimatkalla kohtasin surullisen näyn. Vanhasta pyöräliikkeestä oli puolet kadonnut. Sen paikalle rakennetaan kerrostalo. Surettaa, kun vanhoja taloja puretaan. Tässä tapauksessa talo kyllä taisi olla jo aika huonossa hapessa. Ainakin sen takana ollut toinen talovanhus näytti jo tuhoon tuomitulta ajat sitten.


Illan ohjelmistossa seuraavaksi: Skyrim -peluun seuraamista ja sitten nukkumaan. Öitä!

Kommentit

Suositut tekstit