Tuunattu Runeberg
Hyvää Runebergin päivän iltaa! Leivoin tänään tortun hieman viimevuotista reseptiä muunnellen. On aikamoisen herkullista vaikka itse sanonkin. :)
100 g voita
1,5 dl sokeria
2 munaa
1,75 dl maitoa
1 dl mantelijauhoa
1 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
0,5 dl Fibrexiä (sokerijuurikashiutaleita)
1 dl mantelirouhetta
1 kukkurallinen tl leivinjauhetta
St. Dalfour vadelma-granaattiomenahilloa
tomusokeria ja vettä
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää joukkoon munat ja maito vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.
Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaanja paista 200 asteessa 25 minuuttia.
Koristele jäähtynyt torttu hillolla ja sokerikuorrutteella.
Kommentit